Ontdek de smakelijke wereld van smoothies en yoghurt, nu beschikbaar via de cateringservice van Yourt & More in Callantsoog en omstreken. Of je nu een evenement organiseert, een bedrijfslunch verzorgt of gewoon een speciale traktatie wilt voor een bijzondere gelegenheid, wij leveren heerlijke smoothies en yoghurt rechtstreeks aan jouw locatie. Geniet van de verse, kleurrijke smoothies en de romige, verfrissende yoghurt die geschikt zijn voor ontbijt, lunch of tussendoortje. Laat ons je verwennen met onze cateringdiensten en maak van jouw volgende evenement een smaakvolle ervaring!

Wat doen wij nog meer?

Naast dat wij al het lekkers zoals, yoghurtspecials, smoothies en diverse baksels verkopen in onze winkel op het Dorpsplein in Callantsoog.

Verzorgen wij ook graag een lunch of catering op locatie. We hebben al bij diverse bedrijven een afscheidslunch of gewoon voor een lekker tussendoortje verzorgt.

Ook hebben wij diverse ’toetjes’ buffetten mogen organiseren. Hoe leuk is het om tijdens jou verjaardag, afscheidsfeest of bedrijfsborrel zelf jouw Yourt Yoghurt special te creëren!

Hoe ziet dat er uit?

Op de foto’s zijn diverse activiteiten voor de camera verschenen. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden via 0610882818 of info@yourt.nl

logo_header

Heerlijke yoghurt specials, smoothies
en fruitsalades. 100% natuurlijk van
de Jersy koe. Uitbreiden met een
broodje dat kan!
Wij bezorgen onze bestellingen in
Callantsoog,
⁹t Zand en omstreken.

Volg #Yourtandmore

Volg Yourt&more en blijf op de
hoogte van al onze heerlijkheden!